Fem seguiment de les plantades.


En la temporada 2019 – 2020, Osmon va plantar arbres en diversos punts del territori de Lleida. Ara, és moment de visitar cada una d’aquestes zones, fer-ne un seguiment i evaluar-ne els progressos.

Per què no donem la mateixa importància al canvi climàtic que al Coronavirus?


Sens dubte l’epidèmia del COVID-19 està afectant a una gran part de la població a nivell mundial, arribant inclús a obligar a aturar les activitats diàries de molts de nosaltres. Escoles tancades, comerços que tanquen les seves portes, ciutats amb accès restringit, entre altres. Però, per què això ens preocupa tant i no ho fa … Continua llegint Per què no donem la mateixa importància al canvi climàtic que al Coronavirus?

Creem vida


Des d’Osmon us proposem una activitat per als més petits de la casa, aprofitant el primer cap de setmana de primavera i aquests dies de confinament. Recordeu que hem de re-utilitzar sempre que poguem.

Plantada d’arbres a Almacelles


Aquest dissabte 16 de novembre del 2019 hem realitzat la nostra primera plantada d’arbres al poble Almacelles, Lleida. Aquesta ha estat la primera activitat d’un seguit de jornades que es tenen previstes fer al mateix poble així que si vol col·laborar en les següents no dubtis en estar atent/a a les nostres xarxes socials per … Continua llegint Plantada d’arbres a Almacelles