Plantada d’arbres a Almacelles

Aquest dissabte 16 de novembre del 2019 hem realitzat la nostra primera plantada d’arbres al poble Almacelles, Lleida. Aquesta ha estat la primera activitat d’un seguit de jornades que es tenen previstes fer al mateix poble així que si vol col·laborar en les següents no dubtis en estar atent/a a les nostres xarxes socials per anar seguint tota la informació!.

La jornada va començar amb una xarrada per part d’un dels nostres voluntaris, en Josep Ramón, qui va realitzar una introducció al funcionament de la plantada i va intentar resoldre algunes preguntes sobre l’associació OSMON com qui som, què fem, com ho fem i per què ho fem. Amb aquesta petita presentació aspirem a donar impuls al nostre nou projecte educacional que podeu consultar aquí.

L’èxit de l’activitat, però, va resultat gràcies als 50 assistents que van ajudar en la plantada. A més, vam comptar amb la col·laboració de diverses entitats com l’INS Canigó, l’Ajuntament d’Almacelles, el qual va contribuir cedint-nos l’espai per la plantada i aportant noves espècies a plantar, i l’ Escola Municipal de Jardineria Les Basses, que també va cedir diverses espècies d’arbres. En total, vam plantar més de 100 plantes entre arbres i plantes arbustives.