Recollida al Parc Entrevies de Lleida

Aquest dissabte 1 de juny del 2019, OSMON ha realitzat la seva primera jornada de recollida de brossa al Parc Entrevies de la ciutat de Lleida. El Parc Entrevies és un parc amb zones infantils i pistes de bàsquet i futbol. També hi ha una zona d’aparcament de cotxes utilitzada sobretot els dissabtes.

Voluntaris i voluntàries durant la recollida de brossa al Parc Entrevies de Lleida.

Durant la jornada els nostres voluntaris han recollit 50 Kg en total. Molt bona feina voluntaris!! Entre els residus, avui destaquem un singular calaix i 3 Kg de llaunes. La localització va ser escollida degut a la quantitat de brossa que la gent llança per la zona que dona a la carretera: inusuals quantitats de llaunes, plàstics, burilles, etc. que la gent llança sense cap mirament. Per últim, destacar que hem descobert un niu d’ous d’ànec on hi havia una ampolla de plàstic!! És increïble que fins i tot en els llocs més propers a la fauna trobem plàstic!.

Ampolla de plàstic al cantó d’un niu d’ous d’ànec.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s