Let’s Clean Up Europe!

Repte aconseguit!!

Avui 11 de maig del 2019, OSMON ha participat per primera vegada amb la iniciativa “Let’s Clean Up Europe”, una acció comú a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llençen a les zones medioambientals.

Voluntaris i voluntàries al finalitzar la recollida de brossa.

Els nostres voluntaris i voluntàries han recollit 300 Kg durant la 6ª edició de l’acció de neteja. La zona a netejar ha set el Turó de Gardeny on, amb l’ajuda dels 22 col·laboradors/es, s’han trobat objectes com una pala, un bidó d’aigua, tubs de llum, botelles, roba, ferros, papers, etc. Ens hem sorprès amb la gran quantitat de runes que hi havia que ens mostren, un cop més, la decepcionant capacitat de l’ésser humà per destruir el medi ambient. Avui però gràcies als nostres voluntaris i voluntàries hem pogut deixar aquest món una mica millor!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s