Let’s Clean Up Europe!

Repte aconseguit!!

Avui 11 de maig del 2019, OSMON ha participat per primera vegada amb la iniciativa “Let’s Clean Up Europe”, una acció comú a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llençen a les zones medioambientals.

Voluntaris i voluntàries al finalitzar la recollida de brossa.

Els nostres voluntaris i voluntàries han recollit 300 Kg durant la 6ª edició de l’acció de neteja. La zona a netejar ha set el Turó de Gardeny on, amb l’ajuda dels 22 col·laboradors/es, s’han trobat objectes com una pala, un bidó d’aigua, tubs de llum, botelles, roba, ferros, papers, etc. Ens hem sorprès amb la gran quantitat de runes que hi havia que ens mostren, un cop més, la decepcionant capacitat de l’ésser humà per destruir el medi ambient. Avui però gràcies als nostres voluntaris i voluntàries hem pogut deixar aquest món una mica millor!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s