OSMON participa a la Ultra Clean Marathon

El dia 5 de maig del 2019, OSMON va posar el seu granet de sorra ajundant en l’Ultra Clean Marathon; una marató que consisteix en recorre Catalunya amb bicicleta, corrent i/o amb caiac alhora que es recullen tants residus com és possible, mostrant una nova iniciativa de preocupació i conscienciació pel medi ambient. Alguns voluntaris i voluntàries de l’entitat van venir al skatepark de Lleida a recollir brossa on malauradament, van recollir prop de 150 Kg de brossa.

L’entitat va rebre dos premis: un al residu més perillós i un altre al residu més freqüentat. Va estar una activitat ideal per seguir mostrant a la societat el greu problema que tenim amb els residus.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s