OSMON participa a la Ultra Clean Marathon

El dia 5 de maig del 2019, OSMON va posar el seu granet de sorra ajundant en l’Ultra Clean Marathon; una marató que consisteix en recorre Catalunya amb bicicleta, corrent i/o amb caiac alhora que es recullen tants residus com és possible, mostrant una nova iniciativa de preocupació i conscienciació pel medi ambient. Alguns voluntaris i voluntàries de l’entitat van venir al skatepark de Lleida a recollir brossa on malauradament, van recollir prop de 150 Kg de brossa.

L’entitat va rebre dos premis: un al residu més perillós i un altre al residu més freqüentat. Va estar una activitat ideal per seguir mostrant a la societat el greu problema que tenim amb els residus.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s