Transplant d’arbres a la “Trobada d’Intercanvi d’Escoles Verdes” col·laboració amb “PuntEco”

El dia 30 d’abril l’associació Osmon ha dut a terme una activitat en el marc de la Trobada d’Intercanvi d’Escoles Verdes de les comarques de l’Alta Ribagorca, el Pallars Jussà, el Segrià i la Noguera que s’ha celebrat al Rectorat de la Universitat de Lleida.

A la jornada, organitzada per PuntEco i el Departament de Territori i Sostenibilitat, hi han participat 22 mestres i 55 alumnes en representació de les escoles Salvador Espriu, Mont-roig, Bonavista, La Noguera, Vedruna, Els Raiers, Escola Ribagorçana, Maria Immaculada, Carrassumada, Parc de l’Aigua i Terres de Ponent.

Els nens i nenes de les escoles han tingut l’oportunitat contribuir en la cura del medi ambient, transplantat 60 plançons d’alzines i garric. Un cop a l’escola, els comités ambientals de cada centre haurà de decidir on transplantar aquests plançons: al pati de l’escola o bé en un parc o altre indret del seu poble.

Ha estat una activitat molt bonica on hem vist un cop més que el col·lectiu més jove està molt implicat en el medi ambient i que ha servit per entendre la importància de reforestar el nostre planeta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s