Transplant d’arbres a la “Trobada d’Intercanvi d’Escoles Verdes” col·laboració amb “PuntEco”

El dia 30 d’abril l’associació Osmon ha dut a terme una activitat en el marc de la Trobada d’Intercanvi d’Escoles Verdes de les comarques de l’Alta Ribagorca, el Pallars Jussà, el Segrià i la Noguera que s’ha celebrat al Rectorat de la Universitat de Lleida.

A la jornada, organitzada per PuntEco i el Departament de Territori i Sostenibilitat, hi han participat 22 mestres i 55 alumnes en representació de les escoles Salvador Espriu, Mont-roig, Bonavista, La Noguera, Vedruna, Els Raiers, Escola Ribagorçana, Maria Immaculada, Carrassumada, Parc de l’Aigua i Terres de Ponent.

Els nens i nenes de les escoles han tingut l’oportunitat contribuir en la cura del medi ambient, transplantat 60 plançons d’alzines i garric. Un cop a l’escola, els comités ambientals de cada centre haurà de decidir on transplantar aquests plançons: al pati de l’escola o bé en un parc o altre indret del seu poble.

Ha estat una activitat molt bonica on hem vist un cop més que el col·lectiu més jove està molt implicat en el medi ambient i que ha servit per entendre la importància de reforestar el nostre planeta.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s