Plantada d’arbres a Rosselló

El diumenge 28 d’abril del 2019 hem fet la nostra primera acció de reforestació, una plantada d’arbres a la Sierra de la vuelta a casa de Rosselló. Ha estat una activitat per iniciativa del club ciclista de Rosselló i amb la col·laboració de l’ajuntament de Rosselló, Compost Segrià, i nosaltres mateixos, l’associació OSMON.

Ha estat una jornada molt exitosa a la que s’hi ha sumat més de 90 persones d’entre totes les edats i que ha tingut una durada de 4 hores, de les 9:00 a les 12:00. Des dels més petits fins als més grans, al llarg de la jornada els membres del club ciclista i residents de Rosselló han vingut a plantar el seu arbre amb moltes ganes i portant el seu propi pic i pala per cavar-ne el forat. Aquí us deixem algunes de les fotografies del dia. Com podreu veure l’activitat va consistir en cavar, transplantar i regar els nous arbres de Roselló. A més a més, els participants van poder posar el seu nom a l’arbre que van plantar.

Per tal de recuperar forces, s’ha organitzat un esmorzar que ha organitzat el club ciclista de Rosselló al finalitzar la plantada dels petits arbres.

Desprès de l’èxit d’aquesta primera jornada de plantació d’alzines, estem convençuts que aquesta mena d’activitats tindran una gran rebuda i que aquesta haurà estat la primera de moltes més reforestacions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s