2ª Recollida de brossa al Riu Segre

Un dels nostres voluntaris, Jordi Miró, ens va proposar la idea de realitzar una caminada pel costat del Riu Segre tot realitzant l’activitat del plogging, és a dir, recollir brossa a mesura que es va caminant. La jornada es va realitzar el 13 d’abril del 2019 i el recòrregut de 9 Km es va quedar en 7-8 Km ja que, degut a la quantitat de residus recollits, vam haver de tornar abans.

Voluntaris i voluntàries durant la jornada de recollida de brossa.
Voluntaris i voluntàries durant la jornada de recollida de brossa.

Pel camí vam recollir tot tipus de residus, des de plàstics d’un sol ús i llaunes de cervesa fins carros de la compra, un vàter, un matalàs i un pneumàtic. Es van acabar recollint 250 Kg de brossa. És una pena que un camí de recorregut popular que passa pel cantó d’un dels espais naturals més importants de Lleida estigui ple de brossa. Cada vegada que fem una recollida de brossa ens sorprenem ja que no podem creure la quantitat de residus que s’han anat acumulant amb els anys per la ciutat.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s