11ª Marxa Popular del Segrià Km0

Anualment, l’associació Km0 organitza la Marxa Popular del Segrià, una caminada popular on els participants poden escollir entre realitzar circuts de diverses distàncies per recòrrer a peu. Aquest any, per l’11ª caminada s’han organitzat dos recòrreguts, un de14 Km i un altre de 24 Km. A més a més, per primera vegada es va decidir incloure l’activitat del plogging, esport que consisteix en anar recollint brossa a mesura que es va caminant o corrent. Així doncs, Km0 va decidir organitzar-la el 7 d’abril del 2019 i convidar a OSMON com a col·laboradors de l’activitat.

Dels 1600 inscrits a la marxa van participar unes 40 persones a l’activitat. Un gran número tenint en compte que era la primera vegada que s’organitzava! Els nostres voluntaris i voluntàries també hi participaven i la seva tasca va consistir en anar al darrera de tot recollint els residus restants del recòrregut de 14 Km. Entre tots els participants vam aconseguir recollir 100 Kg de brossa. Enhorabona a tots!

Finalment, volem agrair a Km0 per pensar en OSMON i voler que formès part en l’11ª Marxa Popular. Estem molt contents amb la invitació i esperem repetir el proper any!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s