3ª Recollida de brossa al descampat dels voltants de l’Escola Pinyana

El diumenge 31 de març vam decidir tornar per tercera vegada al descampat dels voltants de l’Escola Pinyana on, l’últim cop, vam trobar-hi uralita. Com que ja haviem organitzat dues recollides prèvies per la zona, aquesta vegada ens vam centrar en l’espai restant i, així, acabar de netejar tot el descampat.

Hi van participar 9 voluntaris/es que van recollir 80 Kg de brossa. La meitat dels residus van resultar ser peces de roba vella. Tot i així, ens va extranyar la quantitat de bolquers trobats, que constituien 10 Kg del total de la brossa, i que vam descobrir que éren llençats pels habitants de l’edifici situat davant del descampat des dels balcons. Una vergonya. La resta de residus eren plàstics i vidres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s