3ª Recollida de brossa al descampat dels voltants de l’Escola Pinyana

El diumenge 31 de març vam decidir tornar per tercera vegada al descampat dels voltants de l’Escola Pinyana on, l’últim cop, vam trobar-hi uralita. Com que ja haviem organitzat dues recollides prèvies per la zona, aquesta vegada ens vam centrar en l’espai restant i, així, acabar de netejar tot el descampat.

Hi van participar 9 voluntaris/es que van recollir 80 Kg de brossa. La meitat dels residus van resultar ser peces de roba vella. Tot i així, ens va extranyar la quantitat de bolquers trobats, que constituien 10 Kg del total de la brossa, i que vam descobrir que éren llençats pels habitants de l’edifici situat davant del descampat des dels balcons. Una vergonya. La resta de residus eren plàstics i vidres.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s