Recollida de brossa conjunta amb AGIPA al parc infantil de la plaça Maria Rúbies

El dijous 18 de març del 2019, AGIPA, Associació Giramón de Pardinyes, va organitzar una recollida de brossa al parc infantil de la plaça Maria Rúbies de Lleida amb la intenció d’ensenyar als nens a procurar cuidar el medi ambient. Així, van contactar amb OSMON amb l’objectiu d’organitzar aquesta jornada pels més petits i intentar conscienciar les noves generacions sobre mantenir nets els espais públics.

Van participar 35 persones de les quals 23 eren nens i nenes de l’associació d’AGIPA. Vam recollir una quantitat total de 5 Kg de brossa, en major part burilles, les quals es trobaven repartides per tot el parc infantil.

Les criatures van participar amb internés a l’activitat i van quedar molt contentes després de la jornada! Des d’OSMON recomanem molt la col·laboració dels més petits en els nostres esdeveniments ja que és una activitat que ajuda a conscienciar i reflexionar des de la primera edat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s