Recollida de brossa al Turó de Gardeny

Després de les recollides a la Seu Vella, al parc de Sta. Cecília, al Riu Segre,… vam veure que encara ens faltava un espai per netejar: el Turó de Gardeny. Vam decidir organitzar la propera jornada de recollida allí ja que sabíem que l’espai estava ple de residus i necessitava una bona neteja.

L’activitat es va organitzar el 16 de març del 2019 i van participar-hi 22 voluntaris/es. Vam finalitzar amb un total de 200 Kg de brossa recollida. Entre les troballes del dia destaquem els plàstics d’un sol ús, habituals en les nostres recollides, botelles de vidre de begudes alcohòliques, una làmpada, una pistola de balins i ni més ni menys que dos televisors.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s