Recollida de brossa al Turó de Gardeny

Després de les recollides a la Seu Vella, al parc de Sta. Cecília, al Riu Segre,… vam veure que encara ens faltava un espai per netejar: el Turó de Gardeny. Vam decidir organitzar la propera jornada de recollida allí ja que sabíem que l’espai estava ple de residus i necessitava una bona neteja.

L’activitat es va organitzar el 16 de març del 2019 i van participar-hi 22 voluntaris/es. Vam finalitzar amb un total de 200 Kg de brossa recollida. Entre les troballes del dia destaquem els plàstics d’un sol ús, habituals en les nostres recollides, botelles de vidre de begudes alcohòliques, una làmpada, una pistola de balins i ni més ni menys que dos televisors.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s