Tansplantem els arbres de l’hivernacle!

El passat 26 de febrer del 2019 vam decidir transplantar els nostres arbres que tenim en creixement a l’hivernacle situat al poble de Torre-Serona, Lleida. Anteriorment, cuidàvem els arbres en ampolles reutilitzades d’aigua, llet o suc però, desprès de parlar amb Jesús Pemán Gracía, professor de la UdL d’Agrònoms, amb molta amabilitat ens va aconsellar transplantar les petites alzines en safates forestals especialitzades en la plantació i creixement d’arbres ja que el més important és permetre el correcte creixement de les arrels dels brots.

Així doncs, els nostres voluntaris i voluntàries es van reunir a l’hivernacle on van aconseguir transplantar 600 alzines de 1000. Molt bona feina voluntaris!

Els nostres voluntaris/es al finalitzar la jornada de transplantació. Enhorabona!

En les imatges a continuació podeu veure l’evolució del nostre viver des dels inicis amb els arbrets en ampolles reutilitzades, passant pel procés de transplantació a les safates forestals, fins l’aspecte actual de les nostres alzines. Tot una odissea!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s