Tansplantem els arbres de l’hivernacle!

El passat 26 de febrer del 2019 vam decidir transplantar els nostres arbres que tenim en creixement a l’hivernacle situat al poble de Torre-Serona, Lleida. Anteriorment, cuidàvem els arbres en ampolles reutilitzades d’aigua, llet o suc però, desprès de parlar amb diversos tècnics de reforestació ens van aconsellar transplantar les petites alzines en safates forestals especialitzades en la plantació i creixement d’arbres ja que el més important és permetre el correcte creixement de les arrels dels brots.

Així doncs, els nostres voluntaris i voluntàries es van reunir a l’hivernacle on van aconseguir transplantar 600 alzines. Molt bona feina voluntaris!

Els nostres voluntaris/es al finalitzar la jornada de transplantació. Enhorabona!

En les imatges a continuació podeu veure l’evolució del nostre viver des dels inicis amb els arbrets en ampolles reutilitzades, passant pel procés de transplantació a les safates forestals, fins l’aspecte actual de les nostres alzines.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s