Tansplantem els arbres de l’hivernacle!

El passat 26 de febrer del 2019 vam decidir transplantar els nostres arbres que tenim en creixement a l’hivernacle situat al poble de Torre-Serona, Lleida. Anteriorment, cuidàvem els arbres en ampolles reutilitzades d’aigua, llet o suc però, desprès de parlar amb Jesús Pemán Gracía, professor de la UdL d’Agrònoms, amb molta amabilitat ens va aconsellar transplantar les petites alzines en safates forestals especialitzades en la plantació i creixement d’arbres ja que el més important és permetre el correcte creixement de les arrels dels brots.

Així doncs, els nostres voluntaris i voluntàries es van reunir a l’hivernacle on van aconseguir transplantar 600 alzines de 1000. Molt bona feina voluntaris!

Els nostres voluntaris/es al finalitzar la jornada de transplantació. Enhorabona!

En les imatges a continuació podeu veure l’evolució del nostre viver des dels inicis amb els arbrets en ampolles reutilitzades, passant pel procés de transplantació a les safates forestals, fins l’aspecte actual de les nostres alzines. Tot una odissea!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s